Termeni si conditii

Stimati clienti,

Vă rugăm să citiţi cu atenţie Termeni şi Condiţii de Utilizare din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesită acceptarea de către dumneavoastră a termenilor şi condiţiilor prezentate aici.

INFORMARE PRIVIND COLECTAREA SI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE IN SC GLOBAL CARPET HOUSE SRL

Datele noastre de contact: SC GLOBAL CARPET HOUSE ,  Romania, jud. Suceava, Radauti, Str. Fabricilor nr 7, cod postal: 725400 Tel: +40 751 230 365, e-mail: office@carpethouse.ro

Prevederile acestei informari intra in vigoare la data de 01.05.2018 si se aplica actelor necesare desfasurarii activitatii societatii noastre, postei electronice, website-ului, precum si formularelor tiparite apartinand firmei SC GLOBAL CARPET HOUSE. Colectam de la dumneavoastra si prelucram numai date personale care sa ne permita efectuarea tuturor operatiunilor necesare desfasurarii activitatilor care au legatura cu dumneavoastra:- Nume si Prenume, adresa , adresa de email ,numar de telefon  ;- Procesam numai date personale din categoria "date personale nesensibile";- Nu folosim datele dumneavoastra personale pentru a evalua automat aspecte ale personalitatii dumneavoastra sau pentru a lua decizii automate despre dumneavoastra. Nu folosim datele dvs. personale in scopuri secundare care sunt incompatibile cu scopurile principale pentru care datele dvs. personale sunt colectate initial, fara consimtamantul dvs. prealabil, fara sa existe un interes legitim in acest sens si fara un temei juridic;- Limitam durata de stocare a datelor dvs. personale la timpul necesar bunei desfasurari a operatiunilor noastre precum si la durata indeplinirii obligatiilor contractuale pe care noi le avem fata de dumneavostra si dumneavoastra le aveti fata de noi. Datele necesare identificarii si contactarii dvs. sunt pastrate pe durata maxima prevazuta de lege;- Nu dezvaluim datele dvs. personale unor destinatari, altii decat autoritatile fiscale din Romania;- Nu transferam datele dvs. personale in tari din afara UE sau SEE, sau catre organizatii internationale. Tinem in siguranta datele dvs. personale- cu masuri tehnice corespunzatoare;- cu masuri organizatorice adecvate;- cu un nivel adecvat de securitate;- impotriva prelucrarii neautorizate;- impotriva prelucrarii ilegale;- impotriva pierderii accidentale sau ilegale;- impotriva distrugerii accidentale sau ilegale;- impotriva daunelor accidentale sau ilegale.

Drepturile dumneavoastra Aveti dreptul de a accesa datele dvs. personale. Acest drept:- nu include date anonime;- include doar datele personale care va privesc;- include date pseudonime care pot fi in mod clar legate de dvs.; Aveti dreptul la rectificarea datelor dvs. personale. Acest drept:- nu include date anonime;- include doar datele personale care va privesc;- include date pseudonime care pot fi in mod clar legate de dvs.; Aveti dreptul la stergerea datelor dvs. personale. Vom sterge datele dvs. personale daca:- solicitati stergerea datelor dvs. personale, si datele dvs. personale nu sunt necesare scopurilor noastre de prelucrare a datelor dvs. personale;- va retrageti consimtamantul pe care se bazeaza prelucrarea datelor dvs. personale, si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrarea datelor dvs. personale.

Optiunile dvs. privind confidentialitatea La adresa office@carpethouse.ro ne puteti declara optiunile dvs. privind prelucrarea datelor dvs. personale, anume daca doriti sa:- va retrageti consimtamantul privind prelucrarea datelor dvs. personale;- accesati datele dvs. personale;- modificati datele dvs. personale;- stergeti datele dvs. personale;- restrictionam prelucrarea datelor dvs. personale;- transmitem datele dvs. personale.

Prezentul document a fost intocmit in 2 exemplare cate unul pentru fiecare parte.

Am luat la cunostinta, am inteles si sunt de accord cu cele prezentate in prezentul document,

Definitii si Termeni

Carpet House – este marca inregistrata a SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Municipiul Radauti, Str, Fabricilor 7 , Judet Suceava , avand numar de ordine in Registrul Comertului J33/152/2014, cod unic de inregistrare fiscala 32817658
Vanzator – SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Municipiul Radauti, Str, Fabricilor 7 , Judet Suceava , avand numar de ordine in Registrul Comertului J33/152/2014, cod unic de inregistrare fiscala 32817658

Cumparator – persoana fizica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
Client – persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre  SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL. si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
Utilizator – orice persoana fizica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).
Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste.
Site – domeniul www.carpethouse.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut – toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada; informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – prezentele Termene si Conditii.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.
Documente contractuale

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie (sau ghidul de intretinere primit la receptia marfii) emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

Politica de vanzare Online

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL.  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL ,pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.
3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL.  isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
3.4. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

3.5. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL
3.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
3.7 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Cesionarea si subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Dreptul la proprietate intelectuala si industriala

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
5.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de  SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL., includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL
5.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL. cu referire la acel Continut.
5.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.
5.5. In cazul in care SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL. pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
5.6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL. si/sau al angajatului/prepusului SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL.  care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Comanda

6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL in cazul platii online;
6.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
6.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 de zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,
6.6.In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va informa Vanzatorul printr-un e-mail scris catre office@carpethouse.ro.

6.7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
6.7.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
6.7.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament;
6.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).
6.9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

6.9.1 Informații cu privire la caracteristicile produsului sunt disponibile pe paginile produselor de pe Site-ul nostru. Din punct de vedere legal, conținutul Site-ului nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumpărare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, dacă plasați comanda prin intermediul Site-ului nostru, comanda dvs. constituie o ofertă de cumpărare a unui produs listat pe acest Site. Comanda dvs. este urmata de acceptarea noastră, conform celor descrise în continuare.

6.9.2 Comanda poate fi plasată numai prin intermediul Site-ului nostru. Pentru a face acest lucru, veți parcurge un proces simplu, la sfârșitul căruia veți confirma comanda apăsând butonul “finalizează comanda”. Butonul va indica în mod clar că plasarea comenzii implică obligația dvs. de plată.

6.9.3 După plasarea unei comenzi, veți primi un e-mail prin care confirmăm primirea și înregistrarea comenzii dvs. (“Primire Comandă / Confirmare”). Acest lucru nu înseamnă că această comandă a fost acceptată. Astfel cum a fost stabilit mai sus, comanda dvs. constituie o ofertă de cumpărare efectuată de dvs. a unui produs listat pe Site-ul nostru. Toate comenzile sunt supuse acceptării de către noi. Contractul dintre dvs. și noi va fi format numai după acceptarea de către noi a comenzii dvs. Contractul se va referi doar la acele produse pentru care am acceptat comanda plasată de către dvs, urmând a vă transmite o confirmare de acceptare a comenzii printr-un e-mail prin care va informăm că produsul a fost expediat (“Confirmarea Expedierii”). În cazul în care nu putem onora un contract din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnica, eroare pret ori neconformitati constatate in momentul procesului de expediere, consultantii vă vor informa cu privire la aceasta situatie in cel mult 1 zi lucratoare si vom rambursa sumele plătite de catre Dvs. pentru acest produse, dacă este cazul, în conformitate cu dispozițiile de rambursare din secțiunea referitoare la drepturile dvs. statutare de retragere prevăzute în aceste Condiții de Furnizare, in decurs de cel mult 7 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia Dvs. de terminare a contractului.

Confidentialitate

8.1. SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.
8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
8.4. Prin inscrierea in baza de date a  SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL.,Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL ., furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL., poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor etc.

Publicitate

9.1. Newsletterele – SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL. sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
9.2. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.
Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:
9.2.1. prin contactarea SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL. in acest sens.
9.2.2. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.
9.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

Facturare – Plata

10.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.carpethouse.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
10.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.
10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL., putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
10.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL.  in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.
10.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: office@carpethouse.ro

10.8 Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL. si nici nu vor fi stocate de catre de SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

10.9. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).
Livrarea bunurilor

11.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.
11.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
11.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

12.1. Toate Bunurile comercializate de catre SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL .,beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
12.2. Odata cu livrarea Bunurilor clientul primeste din partea Vanzatorului un ghid de intretinere care tine loc si de certificat de garantie. La solicitarea expresa a clientului se elibereaza certificatul de garantie, pe baza caruia clientul este asigurat de calitatea produselor achizitionate, pentru emiterea acestuia clientul urmand sa prezinte in original urmatoarele documente: bonul fiscal sau factura fiscala.

SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL., ofera clientilor sai garantia produselor fabricate. Clientii beneficieaza de garantie de 1 an , oferita pentru achizitiile de Bunuri de pe site-ul www.carpethouse.ro

Aceasta perioada se calculeaza incepand cu data achizitionarii produsului si actioneaza in conditiile lipsei de conformitate a produsului raportat la prevederile ghidului de intretinere sau certificatului de garantie.

Producatorul garanteaza o durata de viata a produselor, in functie de grupa din care fac parte:

■ 5 ani pentru covoarele din material sintetic;

■ 10 ani pentru covoarele din lana.

Clientii beneficiaza de garantie in conditiile respectarii ghidului de intretinere al covorului. Producatorul garanteaza calitatea produselor impotriva defectelor de fabricatie pe perioada mentionata mai sus, de catre utilizatorul final, cu incepere de la data cumpararii de catre utilizatorul final prin intermediul site-ului www.carpethouse.ro sau a retelei de magazine SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL.

In timpul perioadei de garantie, producatorul isi rezerva dreptul de a inlocui sau repara produsul care se dovedeste a fi defect in conformitate cu politica retelei de magazine SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL.

Garantia acopera numai acele defecte care apar in urma exploatarii normale a produsului si nu se foloseste in alte scopuri:

  • Utilizarea altor produse de curatare decat cele speciale;
  • Incercarea de a repara defectele in conditii neprecizate in ghidul de intretinere al covorului.Defectele mentionate mai sus se repara in afara garantiei, iar cheltuielile ocazionate de aceste operatiuni vor fi suportate in totalitate de catre client.La solicitarea acordarii garantiei este necesare sa se prezinte factura de achizitie si chitanta in original sau bonul fiscal, certificatul de garantie in original (daca este cazul) si de o prezentare scrisa a defectului constatat de catre client.

Garantia de retur

Acest serviciu ofera clientilor garantia de a schimba / a inlocui produsele achizitionate.

In cazul in care clientul opteaza pentru inlocuirea produselor achizitionate, acesta va completa un proces verbal de inlocuire.

De asemenea, pentru cazul in care nu sunteti multumiti de produsele achizitionate sau daca nu ati facut alegerea potrivita a modelului, culorii sau dimensiunii covorului / covoarelor achizitionate puteti opta pentru returnarea produselor. Termenul legal pentru aceasta optiune este de maxim 14 (paisprezecezece) zile de la achizitionarea acestora. Acest serviciu este posibil, cu respectarea conditiilor de mai jos:

  • Produsele achizitionate nu trebuie sa prezinte nicidecum urme de folosinta sau vatamare;
  • Produsele se vor returna in ambalajul original, asa cum au fost livrate catre client;
  • Trebuie sa fie pastrate in conditii optime (conform ghidului de utilizare primit odata cu achizitionarea produselor – in cazul in care clientului i-a fost trimis odata cu livrarea produselor achizitionate);
  • Sa nu fi suferit modificari;
  • Traversele si mochetele (metrajele in general), nu se returneaza si nici nu se schimba.Taxa de retur este suportata de catre client.

Transportul gratuit

De acest serviciu beneficiaza clientii SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL., care achizitioneaza produse exclusiv de pe site-ul www.carpethouse.ro. Asiguram clientilor nostri transportul gratuit pentru produsele achizitionate exclusiv online, transport asigurat prin intermediul firmei de curierat rapid, cu care compania colaboreaza. Transportul este oferit gratuit numai in localitatile unde firma de curierat rapid, cu care compania colaboreaza, are sedii propii.

  • Incepand cu data de 20.09.2019, oferim transport gratuit, prin firma de curierat Fan Courier, pentru comenzile online, in conditiile mentionate mai sus, numai pentru cumparatura in valoare de 500 RON cu TVA inclus!
  • Pentru comenzile sub 500 ron cu TVA inclus, costul de transport este de 35 ron cu TVA inclus (numai pentru localitatile in care firma de curierat Fan Courier are sedii proprii).

Raspundere

14.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
14.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
14.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
14.4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
14.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificate oricand de catre  SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL., acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

15.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
15.2. Scopul colectarii datelor este:
– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,
– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.
15.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL. si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 15.2.
16.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
16.6. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL, prin posta (la adresa: Municipiul Radauti, Str, Fabricilor 7 , Judet Suceava ) sau prin email la adresa: office@carpethouse.ro.
16.7. Pe baza unei cereri scrise, datată şi semnată catre SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL, prin posta (la adresa: Municipiul Radauti, Str, Fabricilor 7 , Judet Suceava ) sau prin email la adresa: office@carpethouse.ro. se poate:
16.7.1. rectifica, actualiza, bloca sau sterge datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
16.7.2. transforma in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
16.7.3. notifica catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
16.8. De asemenea, SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.
16.9. Prin completarea in formularul de comanda pe Site a datelor personale, inclusiv CNP, in scopul activitatii de creditare, Cumparatorul isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL a incheiat parteneriate in vederea oferirii produselor prin credit sa prelucreze datele personale ale acestuia in evidentele proprii in scopul efectuarii analizei de credit si sa le transmita in vederea consultarii informatiilor inregistrate pe numele Cumparatorului in baza de date a Biroului de Credit.
16.10. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Forta majora

17.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
17.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Legea aplicabila – Jurisdictia

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SC. GLOBAL CARPET HOUSE SRL si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Va dorim cumparaturi placute!

10.9. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).